Sifratelli - 18 juni 2014, 10:24 - 0 reacties

Langverwachte uitbraak nadert!

Lees verder »
Sifratelli - 8 juli 2013, 14:11 - 0 reacties

Een stagnerende economie, wantrouwen, gebrekkige politieke slagvaardigheid, banenverlies, en echtscheidingen drijven huizenmarkt naar de afgrond!

Lees verder »
Sifratelli - 30 mei 2013, 10:00 - 0 reacties

Amerikanen maken zich op voor overnames in Europa dankzij sterke dollar.

Lees verder »
Sifratelli - 2 januari 2013, 16:23 - 0 reacties

SBM Offshore, ING, TomTom, TNT Express zijn aandelen voor in de portefeuille.

Lees verder »
Sifratelli - 28 december 2012, 10:19 - 0 reacties

Terwijl de Japanse Nikkei gestaag haar eindejaarsrally voorzet en daarbij, het ene na het andere jaarrecord breekt doet de AEX het iets rustiger aan.

Lees verder »
Oudere weblogs »

About

Sifratelli is de alias van de bekende beursgoeroe Michael Jabroer. Dagelijks geeft Jabroer een vooruitblik op de AEX voor www.sifratelli.nl

Na ruim 30 jaar ervaring te hebben opgedaan bij verscheidene banken en commissionairs in effecten in de hoedanigheid van junior tot CEO leek het mij waardevol om mijn gedachten met u te delen. Mijn -doorgaans eigenzinnige- interpretatie van financieel, economische, en sociale ontwikkelingen en de impact daarvan op de beurzen biedt u mogelijk een houvast.
 
Mijn visie wordt gevoed door een eenvoudige psychologische benadering. Met alle respect voor de rationalisten onder ons ga ik er er nog altijd van uit dat de massa die actief is op de kapitaalmarkt behept is met een opportunistisch perspectief. Gewin op korte termijn prevaleert nog altijd. De fouten die uit deze korte termijn insteek voortvloeien probeer ik te signaleren en te interpreteren om daarmee het verloop en richting van beurskoersen te verklaren en te voorspellen.


Recente weblogs


Dossiers

Portefeuille van de auteur: Sifratelli