TomTom breidt contracten met Kia en Hyundai uit

Redactie ABM Financial News - 6 maart 2018, 08:26

Geen financiƫle details gemeld.

(ABM FN-Dow Jones) TomTom is door autobouwer Kia geselecteerd voor het leveren van meer Connected Car Services in Europa, terwijl ook het contract met Hyundai werd uitgebreid. Dit bleek dinsdag uit berichtgeving van TomTom, waarin financiële details ontbraken.

Aan beide fabrikanten gaat TomTom zijn laatste Connected Car Services leveren, met onder meer TomTom On-Street and Off-Street Parking, TomTom EV (Electric Vehicle) Charging Locations, en de TomTom Fuel Price Service.

De uitbreiding met Hyundai geldt voor Europa en start vanaf november 2018. Kia voegt de nieuwe diensten toe bij de lancering van de nieuwe generatie Kia Ceed en wordt in 2019 geleidelijk uitgerold naar andere modellen van de fabrikant.

Het aandeel tomTom sloot maandag 2,5 procent hoger op 7,69 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Merel van Vroonhoven herbenoemd als voorzitter AFM

Statutair bestuur uitgebreid naar vier leden.

28 minuten geleden - Lees verder

Amerika ziet verkoop nieuwe woningen dalen

Afname van 0,6 procent ten opzichte van januari.

30 minuten geleden - Lees verder

Wall Street beweegt richting hogere opening

Sentiment gedraaid.

1 uur geleden - Lees verder

Kroger en Target overwegen fusie - media

Bron ontkent gesprekken tegenover CNBC.

1 uur geleden - Lees verder

Orders Amerikaanse duurzame goederen omhoog

Toename van ruim drie procent.

2 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
TOMTOM toevoegen aan uw watchlist 7,38 -4,53% -0,35 7,73