Philips Lighting zet in op zonnecellampen

Redactie ABM Financial News - 14 maart 2018, 10:00

Gaat donkere Indiase dorpen verlichten.

(ABM FN-Dow Jones) Philips Lighting gaat extra inzetten op straatverlichting en lantaarns met zonne-energie, waarvoor nieuwe producten zijn ontwikkeld. Dit kondigde het bedrijf woensdag aan, zonder financiële details te geven.

De potentie van deze markt blijkt volgens het bedrijf uit een recente opdracht voor 84.000 straatlantaarns in Indiase dorpen die niet op het lichtnet zijn aangesloten. In Thailand werden op afstand regelbare straatlantaarns geïnstalleerd bij de luchthaven in Bangkok.

Meer dan 17 procent van de wereldbevolking is niet aangesloten op het lichtnet en heeft dus geen licht na zonsondergang. De zonnecellampen van Philips Lighting kunnen het leven en de veiligheid in deze gemeenschappen verbeteren, stelde het bedrijf.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Merel van Vroonhoven herbenoemd als voorzitter AFM

Statutair bestuur uitgebreid naar vier leden.

41 minuten geleden - Lees verder

Amerika ziet verkoop nieuwe woningen dalen

Afname van 0,6 procent ten opzichte van januari.

43 minuten geleden - Lees verder

Wall Street beweegt richting hogere opening

Sentiment gedraaid.

1 uur geleden - Lees verder

Kroger en Target overwegen fusie - media

Bron ontkent gesprekken tegenover CNBC.

2 uren geleden - Lees verder

Orders Amerikaanse duurzame goederen omhoog

Toename van ruim drie procent.

2 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.