Charles Jobson grootste aandeelhouder Wessanen

Redactie ABM Financial News - 13 maart 2018, 09:50

Aandeelhouder roerde zich bij Amerikaans fastfoodbedrijf.

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse investeerder Charles Jobson neemt het grote belang van Delta Partners in Wessanen geleidelijk over en is inmiddels de grootste aandeelhouder. Dat bleek dinsdag uit AFM-meldingen.

Jobson, die mede-oprichter en portefeuillemanager is van Delta Partners, breidde zijn belang uit van 10,33 procent tot 22,09 procent, terwijl het belang van Delta Partners daalde van 18,34 procent tot 4,44 procent.

Analist Alan Vandenberghe van KBC Securities concludeerde dat Jobson blijkbaar nog steeds gelooft in Wessanen en nog niet van plan is om te verkopen. KBC heeft een Houden advies en koersdoel van 16,00 euro.

Het Amerikaanse Delta Partners bouwde in de periode 2009 tot 2011 zijn grote belang in Wessanen op. De investeerder en consultant uit Boston heeft twintig partners die ook aandeelhouder zijn en richt zich vooral op de telecom, media en digitale sector.

Jobson kwam onlangs in het nieuws na een aanvaring met medebestuurders in het beursgenoteerde Good Times Restaurants. Jobson nam op 10 januari ontslag als bestuurder van de hamburgerketen, meldden Amerikaanse media in januari, nadat plannen om de winst op te krikken na jaren van dalende aandelenkoersen geen gehoor kregen bij medebestuurders.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Merel van Vroonhoven herbenoemd als voorzitter AFM

Statutair bestuur uitgebreid naar vier leden.

19 minuten geleden - Lees verder

Amerika ziet verkoop nieuwe woningen dalen

Afname van 0,6 procent ten opzichte van januari.

21 minuten geleden - Lees verder

Wall Street beweegt richting hogere opening

Sentiment gedraaid.

1 uur geleden - Lees verder

Kroger en Target overwegen fusie - media

Bron ontkent gesprekken tegenover CNBC.

1 uur geleden - Lees verder

Orders Amerikaanse duurzame goederen omhoog

Toename van ruim drie procent.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
WESSANEN... toevoegen aan uw watchlist 16,06 0,00% 0,00 16,06