Alychlo lanceert formeel bod op nog niet verkregen aandelen SnowWorld

Redactie ABM Financial News - 13 maart 2018, 19:25

Aanmeldingstermijn loopt van 14 maart tot en met 8 mei.

(ABM FN-Dow Jones) Alychlo heeft dinsdag formeel een bod uitgebracht op alle aandelen SnowWorld die het nog niet in bezit heeft. Dit maakte het investeringsvehikel van de Belgische miljardair Marc Coucke dinsdagavond bekend.

In september vorig jaar kondigde Alychlo het voornemen aan om SnowWorld over te nemen voor 9,50 euro per aandeel. Sindsdien werden geregeld aandelen opgekocht, voor het laatst op 12 maart. Alychlo heeft reeds ruim 73,4 procent van de uitstaande aandelen SnowWorld in bezit.

Op woensdag 14 maart om 09:00 uur begint de aanmeldingstermijn voor het overnamebod en deze termijn loopt tot 8 mei 17:40 uur. Alychlo kan de aanmeldingstermijn eenmalig verlengen. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan gestanddoening van het bod, aldus het investeringsvehikel.

Het aandeel SnowWorld sloot dinsdag vlak op 9,50 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Merel van Vroonhoven herbenoemd als voorzitter AFM

Statutair bestuur uitgebreid naar vier leden.

44 minuten geleden - Lees verder

Amerika ziet verkoop nieuwe woningen dalen

Afname van 0,6 procent ten opzichte van januari.

46 minuten geleden - Lees verder

Wall Street beweegt richting hogere opening

Sentiment gedraaid.

1 uur geleden - Lees verder

Kroger en Target overwegen fusie - media

Bron ontkent gesprekken tegenover CNBC.

2 uren geleden - Lees verder

Orders Amerikaanse duurzame goederen omhoog

Toename van ruim drie procent.

2 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
SNOWWORLD toevoegen aan uw watchlist 9,44 0,21% 0,02 9,44