Warranthouders Pharming oefenen warrants uit

Redactie ABM Financial News - 12 maart 2018, 07:17

Ruim negen miljoen aandelen uitgegeven.

(ABM FN-Dow Jones) Pharming heeft in de afgelopen periode circa 6,3 miljoen nieuwe aandelen uitgegeven na de uitoefening van warrants die een totaal vertegenwoordigen van krap 9,2 miljoen aandelen.. Dit maakte het biotechbedrijf maandag voorbeurs bekend.

Warranthouders oefenen zonder contante betaling warrants uit die 9.174.372 aandelen vertegenwoordigen, wat het aandelenkapitaal verder verkleint met 2,9 miljoen aandelen. Medewerkers en management oefenen circa 3,1 miljoen opties uit

Er blijven nu nog niet uitgeoefende warrants over die in totaal slechts 1,4 miljoen aandelen vertegenwoordigen, ofwel 0,23 procent van het geplaatste kapitaal. Dit betekent dat, zoals vorige week aangekondigd als onderdeel van de voorlopige resultaten van 2017, alle converteerbare obligaties zijn geconverteerd en nu ook bijna alle warrants zijn uitgeoefend.

Het totaal aantal uitgegeven aandelen sinds de aankondiging van het voorlopige jaarresultaat op 7 maart 2018 bedroeg 9.210.531, wat overeenkomt met 1,57 procent van het geplaatste aandelenkapitaal onmiddellijk voorafgaand aan de uitgiften.

Het aandeel Pharming sloot vrijdag 7,0 procent lager op 1,18 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: Damrak doet stap terug

AND flink onderuit na jaarcijfers.

1 uur geleden - Lees verder

Eurozone ziet overschot oplopen

Grootste overschot in vier maanden.

1 uur geleden - Lees verder

Groei economie eurozone vertraagt

Zowel groei dienstensector als industrie vertraagt.

1 uur geleden - Lees verder

Duits ondernemersvertrouwen omlaag

Ifo index naar 114,7 in maart.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
PHARMING... toevoegen aan uw watchlist 1,20 1,69% 0,02 1,22