Beursblik: UBS verhoogt koersdoel Flow Traders

Redactie ABM Financial News - 8 februari 2018, 12:30

Hogere volatiliteit dubbel positief voor het aandeel.

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft het koersdoel voor Flow Traders verhoogd van 21,50 naar 23,50 euro, omdat het bedrijf als market maker zou moeten kunnen profiteren van een volatieler klimaat. Dat meldde de zakenbank woensdag.

Meer volatiliteit zorgt voor meer handel en hogere spreads, waardoor zowel het marktvolume als de marge die Flow Traders verdient, de zogeheten 'revenue capture' , stijgen. In dat opzicht is meer volatiliteit dubbel positief voor het aandeel.

UBS laat zien hoe zeer het koersdoel wordt beïnvloed door de volatiliteit van de markten. De bank gaat er vooralsnog van uit dat de volatiliteit in 2019 zowel in Amerika als in Europa onder 15 procent blijft, waarmee dit zou behoren tot de tien procent meest rustige beursjaren. Maar als er een uitzonderlijk onrustig jaar zou volgen, met een volatiliteit van respectievelijk 20 procent in Amerika en 26 procent in Europa, dan zou het koersdoel stijgen tot maar liefst 41,50 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Galapagos komt met studieresultaten voor eczeem

Nieuwe resultaten gepresenteerd in San Diego.

4 uren geleden - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Meerderheid fondsen hoger.

Gisteren - Lees verder

Wall Street blijft dicht bij huis

Dow op weekbasis ruim 4 procent hoger.

Gisteren - Lees verder

Wall Street worstelend richting slotbel

Dow op weekbasis ruim 4 procent hoger.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs stijgt door

Op weekbasis zo'n 4 procent hoger.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
FLOWTRADERS toevoegen aan uw watchlist 31,36 7,32% 2,14 31,00