Beursblik: ING verlaagt koersdoel TomTom

Redactie ABM Financial News - 7 februari 2018, 08:38

Koersdoel naar 14,50 euro.

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft woensdag het koersdoel voor TomTom verlaagd van 15,50 naar 14,50 euro. Ook werd het aandeel door analist Marc Zwartsenburg van de favorietenlijst gehaald, maar de koopaanbeveling bleef wel gehandhaafd.

Zwartsenburg ziet op korte en middellange termijn geen aanjagers voor een significante koersstijging, zo liet hij weten. De analist wees daarbij op de investeringen die TomTom in ieder geval dit jaar moet doen in Automotive. Wel voegde hij toe dat het navigatiebedrijf "goede progressie" boekt met Automotive, zoals de sterke orderinstroom ook laat zien. Kortom, "de orders zijn er, maar dat geldt ook voor de kosten", vatte Zwartsenburg samen.

De door TomTom afgegeven outlook voor 2018 noemde ING teleurstellend. Voor 2018 rekent het navigatiebedrijf op een omzet van ongeveer 800 miljoen euro en een aangepaste winst per aandeel van 0,25 euro.

Op dit moment is TomTom volgens ING aantrekkelijk gewaardeerd, waardoor het koopadvies gehandhaafd blijft.

Het aandeel TomTom sloot dinsdag op 7,67 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

China bereid tot maatregelen als VS importbeperkingen invoert

Amerika overweegt nieuwe importtarieven op Chinees staal en aluminium.

12 minuten geleden - Lees verder

Piloten Transavia staken maandag

Poging om impasse over cao te doorbreken.

34 minuten geleden - Lees verder

Nodige bedrijfscijfers op de rol

Week start maandag rustig met Wall Street dicht.

8 uren geleden - Lees verder

BlackRock vergroot belang in Gemalto nipt

Stemrecht ruim boven meldingsgrens.

8 uren geleden - Lees verder

Norges Bank vergroot belang in Euronext fractioneel

Kapitaalbelang op meldingsgrens.

8 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
TOMTOM toevoegen aan uw watchlist 8,26 5,09% 0,40 7,86