Omzet en winst Toyota gestegen

Redactie ABM Financial News - 6 februari 2018, 07:53

Autofabrikant voorziet ook hogere omzet en winst voor heel boekjaar.

(ABM FN-Dow Jones) Toyota Motor Corporation heeft in de eerste negen maanden van het op 31 maart eindigende boekjaar een fors hogere winst op een gestegen omzet gerealiseerd. Dit maakte de Japanse autofabrikant dinsdag bekend.

De omzet steeg in de afgelopen negen maanden tot 31 december, met 8,1 procent naar 21,8 biljoen yen. Het operationeel resultaat steeg 13,8 procent naar 1,8 biljoen yen, terwijl de nettowinst met liefst 40,5 procent steeg naar 2,0 biljoen yen.

Outlook

Voor het op 31 maart 2018 eindigende boekjaar heeft Toyota de verwachting een 5,1 procent hogere omzet van 29,0 biljoen yen te genereren, met een 10,3 procent hoger operationeel resultaat van 2,2 biljoen yen en een 31,1 procent hoger nettoresultaat voor aandeelhouders van 2,4 biljoen yen.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: Wolters Kluwer floreert op rood Damrak

Wachten op Fed notulen.

49 minuten geleden - Lees verder

Boskalis ontvangt opdracht Singapore

Contractwaarde voor Boskalis circa 300 miljoen euro.

1 uur geleden - Lees verder

Fugro gaat onderzoek uitvoeren in Chinese Zee

Contractwaarde circa 40 miljoen dollar.

1 uur geleden - Lees verder

Update: ASR verhoogt dividend flink

Solvabiliteit grofweg stabiel op 196 procent.

1 uur geleden - Lees verder

Britse werkloosheid licht gestegen

Op jaarbasis sprake van daling.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.