Sysco boekt meer winst

Redactie ABM Financial News - 5 februari 2018, 14:27

Ook omzet hoger.

(ABM FN-Dow Jones) Sysco heeft in het afgelopen kwartaal een licht hogere omzet en operationeel resultaat geboekt. Dit bleek maandag tijden de publicatie van de resultaten over het tweede kwartaal van het gebroken boekjaar van de distributeur van voedingsmiddelen uit Houston.

CEO Tom Bené zei blij te zijn met het aanhoudend momentum, aangejaagd door sterke lokale groei en algeheel goede omzetten. Bené zei er vertrouwen in te hebben dat het concern zijn financiële doelstellingen voor het hele boekjaar zal realiseren.

Sysco boekte in de dertien weken eindigend op 30 december een operationeel resultaat van 532 miljoen dollar, in vergelijking tot 492 miljoen dollar in dezelfde periode een jaar eerder. Onder de streep resteerde een nettowinst van 284 miljoen dollar, tegenover 275 miljoen dollar.

De omzet steeg van 13,5 miljard in het tweede kwartaal van 2016 naar 14,4 miljard dollar het afgelopen kwartaal.

Het aandeel Sysco noteerde in de elektronische handel voorbeurs 1,2 procent hoger.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Meeste fondsen hoger.

Gisteren - Lees verder

Wall Street sluit hoger

Dow weer boven 25.000 punten.

Gisteren - Lees verder

Wall Street richting hoger slot

Herstelreeks krijgt vervolg.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs verder omhoog

Herstel krijgt vervolg.

Gisteren - Lees verder

Europese beurzen sluiten hoger

Sentiment voorzichtig positief.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.