Altice USA boekt hogere resultaten

Redactie ABM Financial News - 27 februari 2018, 22:35

Telecomconcern buigt nettoverlies om in nettowinst.

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse dochteronderneming van het Europese telecomconcern Altice, Altice USA, heeft in 2017 een hogere omzet en aangepast bedrijfsresultaat geboekt. Dit meldde Altice USA dinsdag laat.

CEO Dexter Goei sprak van een transformationeel jaar, waarin het concern een sterk momentum beleefde en sterke financiële resultaten leverde door het aantal klanten, de inkomsten, marges en hoge vrije kasstroom te laten groeien.

Altice USA boekte in 2017 een aangepast bedrijfsresultaat van 4,0 miljard dollar, in vergelijking tot 2,4 miljard dollar in dezelfde periode een jaar eerder. Onder de streep resteerde een nettowinst van 1,5 miljard dollar, tegenover een verlies van 831,5 miljoen dollar een jaar eerder.

De omzet steeg van 6,0 miljard dollar in 2016 naar 9,3 miljard dollar in 2017.

Het aandeel Altice USA sloot dinsdag op 18,48 dollar.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Merel van Vroonhoven herbenoemd als voorzitter AFM

Statutair bestuur uitgebreid naar vier leden.

26 minuten geleden - Lees verder

Amerika ziet verkoop nieuwe woningen dalen

Afname van 0,6 procent ten opzichte van januari.

28 minuten geleden - Lees verder

Wall Street beweegt richting hogere opening

Sentiment gedraaid.

1 uur geleden - Lees verder

Kroger en Target overwegen fusie - media

Bron ontkent gesprekken tegenover CNBC.

1 uur geleden - Lees verder

Orders Amerikaanse duurzame goederen omhoog

Toename van ruim drie procent.

2 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
ALTICE toevoegen aan uw watchlist 7,22 -1,77% -0,13 7,35