Broadcom verlaagt bod op Qualcomm

Redactie ABM Financial News - 21 februari 2018, 14:55

NXP bereid 3 dollar te compenseren.

(ABM FN-Dow Jones) Nadat Qualcomm gisteren zijn bod op NXP Semiconductors verhoogde van 110 dollar per aandeel naar 127,50 dollar per aandeel, heeft Broadcom zijn vijandige overnamebod op Qualcomm verlaagd.

Broadcom kondigde aan terug te keren naar zijn oorspronkelijke bod in het geval Qualcomm de overname van NXP niet kan voltooien. De verhoging van het bod van Qualcomm op NXP zette Broadcom ertoe "de opties te evalueren".

Broadcom verlaagde zijn bod op de Amerikaanse chipgigant met 3 dollar. Het bedrijf meldde het contante deel van het bod van in totaal 82 dollar per aandeel te verlagen van 60 dollar tot 57 dollar, terwijl de aandelencomponent van het bod wordt gehandhaafd.

NXP zei bereid te zijn de 3 dollar te willen compenseren als Qualcomm afziet van de overname van de van origine Nederlandse halfgeleiderfabrikant.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beurspdate: Amsterdamse beurs vlak geopend

Weinig grote uitslagen.

26 minuten geleden - Lees verder

Shell verwacht groei Downstream activiteiten

Energiebedrijf geeft nieuwe doelstellingen af.

56 minuten geleden - Lees verder

Bestuurslid Kardan stapt op

Avner Schnur treedt per direct terug.

1 uur geleden - Lees verder

Kabouter International meldt belang in Corbion

Kapitaalbelang boven meldingsgrens.

1 uur geleden - Lees verder

HelloFresh dichter bij zwarte cijfers

Klantenbestand en aantal bestellingen nemen flink toe.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.