AMG sluit recyclingcontract met olieraffinaderij

Redactie ABM Financial News - 21 februari 2018, 18:26

Investeert 35 miljoen dollar in recyclinginstallatie

(ABM FN-Dow Jones) AMG Advanced Metallurgical Group heeft een meerjarig contract gesloten met een bestaande klant voor de verwerking en hergebruik van gebruikte katalysatoren van een grote olieraffinaderij in Noord-Amerika. Dat maakte het metallurgische bedrijf woensdag nabeurs bekend.

"Als de grootste producent van ferrovanadium in Noord-Amerika, zal de expansie onze bestaande marktpositie verstevigen en AMG Vanadium in staat stellen om te voorzien in de toekomstige behoeften van onze klanten", stelde president Hoy Frankes van dochterbedrijf AMG Vanadium in een toelichting.

AMG investeert 35 miljoen dollar in de uitbreiding van de recycling van katalysatoren die worden gebruikt bij de raffinage van olie en door elektriciteitscentrales. De investering betreft met name een ontzwavelings-unit in Cambridge in Ohio. Na voltooiing eind 2019 moet de capaciteit zo'n 30 procent hoger zijn. Het bedrijf moet nog wel een milieuvergunning krijgen voor de nieuwe installatie. Die denkt AMG in het derde kwartaal van dit jaar gegund te krijgen.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beurspdate: Amsterdamse beurs vlak geopend

Weinig grote uitslagen.

24 minuten geleden - Lees verder

Shell verwacht groei Downstream activiteiten

Energiebedrijf geeft nieuwe doelstellingen af.

54 minuten geleden - Lees verder

Bestuurslid Kardan stapt op

Avner Schnur treedt per direct terug.

1 uur geleden - Lees verder

Kabouter International meldt belang in Corbion

Kapitaalbelang boven meldingsgrens.

1 uur geleden - Lees verder

HelloFresh dichter bij zwarte cijfers

Klantenbestand en aantal bestellingen nemen flink toe.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
ADVANCED... toevoegen aan uw watchlist 37,60 1,29% 0,48 37,12