Vodafone en Liberty Global spreken over uitruilen van netwerken - media

Redactie ABM Financial News - 2 februari 2018, 18:29

Uitruil zou netwerken in Europa betreffen.

(ABM FN-Dow Jones) Vodafone en het Amerikaanse Liberty Global zijn in gesprek over het uitruilen van hun telecom- en kabelnetwerken in Europa. Dat melde de Financial Times vrijdag, zich beroepend op anonieme bronnen.

De onderhandelingen zouden zich in een vroeg stadium bevinden en zouden onder meer holdings van de bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland betreffen. Beide bedrijven weigerden commentaar aan de Britse krant te geven.

CEO Vittorio Colao van Vodafone heeft volgens de FT herhaaldelijk gesproken over de mogelijkheden van een combinatie van de twee groepen om zo beter kunnen concurreren met grote partijen als Deutsche Telekom en BT Group.

Vodafone en Liberty Global hebben volgens de krant in 2015 ook al eens gesproken over een combinatie, die zou moeten uitmonden in een volledige fusie, maar die onderhandelingen mislukten. In Nederland voegden het Britse Vodafone en onderdeel Ziggo van het Amerikaanse Liberty Global wel de Nederlandse activiteiten samen in een joint venture.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Update: Cisco duikt in de rode cijfers

Winst gedrukt door eenmalige last van ruim 11 miljard dollar.

Gisteren - Lees verder

Beursblik: sterke prestaties Vastned

JPMorgan niet verrast door dividend en outlook.

Gisteren - Lees verder

Cisco duikt in de rode cijfers

Winst gedrukt door eenmalige last van 11,1 miljard dollar.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

ArcelorMittal sterkste stijger.

Gisteren - Lees verder

Wall Street hoger gesloten

Markt schudt sterke inflatiecijfers van zich af.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.