Beursblik: NIBC zet Ordina op Kopen

Redactie ABM Financial News - 16 februari 2018, 09:09

Koersdoel naar 2,10 euro.

(ABM FN-Dow Jones) NIBC heeft vrijdag het advies voor Ordina verhoogd van Neutraal naar Kopen, en het koersdoel werd daarbij opwaarts bijgesteld van 1,55 euro naar 2,10 euro. Dit bleek uit een rapport van analist Johan van den Hooven.

De marktvorser merkte op dat de dienstverlener aan de ICT-sector met zijn kwartaalrapportage van donderdag positief verraste door een omzetgroei van zeven procent te rapporteren, na meerdere kwartalen op rij met teleurstellende omzetcijfers te zijn gekomen.

Van der Hooven rekent op aanhoudende gunstige marktomstandigheden in Nederland en België en voorziet nu een jaarlijkse omzetgroei van vier tot vijf procent in de komende jaren en een forse opleving van de marges.

De analist berekende dat Ordina wordt gewaardeerd tegen een korting van 25 procent in vergelijking tot sectorgenoten. "Nu het bedrijf duidelijk aan het herstellen is, is deze grote korting niet langer gerechtvaardigd", aldus Van den Hooven.

Het aandeel Ordina koerste vrijdag kort na de beursgong 3,5 procent hoger naar 1,77 euro.

 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Merel van Vroonhoven herbenoemd als voorzitter AFM

Statutair bestuur uitgebreid naar vier leden.

28 minuten geleden - Lees verder

Amerika ziet verkoop nieuwe woningen dalen

Afname van 0,6 procent ten opzichte van januari.

30 minuten geleden - Lees verder

Wall Street beweegt richting hogere opening

Sentiment gedraaid.

1 uur geleden - Lees verder

Kroger en Target overwegen fusie - media

Bron ontkent gesprekken tegenover CNBC.

1 uur geleden - Lees verder

Orders Amerikaanse duurzame goederen omhoog

Toename van ruim drie procent.

2 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
ORDINA toevoegen aan uw watchlist 1,82 -2,67% -0,05 1,87