Beursblik: Credit Suisse verhoogt koersdoel Randstad

Redactie ABM Financial News - 14 februari 2018, 12:12

Analist ziet speciaal dividend 'tastbaar' stijgen.

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft het koersdoel voor Randstad verhoogd van 63 euro naar 64 euro, met behoud van het advies Outperform, na de vierdekwartaalcijfers van het uitzendconcern. Dat bleek uit een woensdag gepubliceerd analistenrapport.

De verwachtingen voor de winst per aandeel in de komende drie jaar worden met 2 tot 4 procent verhoogd, en ook de verwachtingen voor het dividend per aandeel stijgen aanmerkelijk, nu Randstad overtollig kapitaal wil gaan uitkeren via speciale dividenden.

Voor 2017 stijgt het dividend met 46 procent tot 2,76 euro, mede door een speciaal dividend van 0,69 euro. De analist van Credit Suisse denkt dat met name in 2019 een "tastbaar" hoger speciaal dividend kan volgen.

Daarbij kan de uitzender profiteren van aantrekkende loongroei, die nu nog matig is, en van de verwachte terugkeer van inflatie op het Europese vasteland. Bij de Monsterdivisie kunnen de marges verbeteren door kostenbesparingen en betere prestaties.

Het aandeel Randstad stond woensdag een procent hoger op 56,58 euro in een groene AEX.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Cijferseizoen bijna ten einde

Ogen volgens ING vooral gericht op optreden nieuwe Fed-voorzitter.

3 uren geleden - Lees verder

Hoge waarderingen probleem voor superbelegger Buffett

Berkshire zal echter grote overnames blijven doen.

4 uren geleden - Lees verder

Beursblik: ASMI lijkt sterke positie in patentstrijd met Hitachi te hebben

InsingerGilissen handhaaft koopadvies op aandeel.

5 uren geleden - Lees verder

BlackRock vergroot belang in PostNL stevig

Belang van bijna 5 procent.

5 uren geleden - Lees verder

BlackRock verkleint stemrecht in Randstad

Kapitaalbelang fractioneel kleiner.

5 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
RANDSTAD toevoegen aan uw watchlist 58,36 -0,55% -0,32 58,68