Beursupdate: Damrak koerst licht lager

Redactie ABM Financial News - 13 februari 2018, 09:27

Randstad hoger na cijfers.

(ABM FN-Dow Jones) De Amsterdamse beurs gaf dinsdag na een positieve start toch licht terrein prijs. Kort na de beursgong koerste de AEX index 0,2 procent lager naar 523,01 punten, terwijl de Midkap 0,1 procent prijs gaf.

Onder de hoofdfondsen kregen de cijfers van uitzender Randstad een positief onthaal met een stijging van bijna drie procent. Analisten van ABN AMRO bestempelden de cijfers als solide. Analist Bart Cuypers van KBC Securities zei dat alles samenkwam in het recorddividend dat de uitzender zal uitkeren. Altice sloot de rij met een verlies van iets meer dan een half procent.

In de AMX kregen de cijfers van Wessanen juist een negatief onthaal met een verlies van meer dan drie procent, nadat de omzet lager uitviel dan verwacht. Flow Traders verloor daarnaast bijna drie procent, nu de rust enigszins lijkt te zijn teruggekeerd op de aandelenmarkten. Vorige week spoot zowel de volatiliteit als de koers omhoog. Wereldhave daalde 1,7 procent nadat JPMorgan het aandeel van de kooplijst haalde.

Onder de kleinere fondsen verloren KasBank en Vastned ongeveer een procent. Nedap klom twee procent.

 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Galapagos komt met studieresultaten voor eczeem

Nieuwe resultaten gepresenteerd in San Diego.

4 uren geleden - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Meerderheid fondsen hoger.

Gisteren - Lees verder

Wall Street blijft dicht bij huis

Dow op weekbasis ruim 4 procent hoger.

Gisteren - Lees verder

Wall Street worstelend richting slotbel

Dow op weekbasis ruim 4 procent hoger.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs stijgt door

Op weekbasis zo'n 4 procent hoger.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
AEX INDEX toevoegen aan uw watchlist 532,27 0,89% 4,70 527,57
AMX INDEX toevoegen aan uw watchlist 810,08 0,57% 4,62 805,46
AScX INDEX toevoegen aan uw watchlist 1.092,67 0,69% 7,45 1.085,22