Beursblik: Berenberg verhoogt koersdoel Intertrust

Redactie ABM Financial News - 13 februari 2018, 07:16

Koersdoel naar 21,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft dinsdag het koersdoel voor Intertrust verhoogd van 19,00 naar 21,00 euro met een ongewijzigd koopadvies.

Volgens de analisten zit Intertrust weer in positief terrein, na een sterk eerste halfjaar met een autonome omzetgroei van 7 procent en een stabiel aangepaste EBITA-marge. Het trustkantoor bevestigde bovendien dat de integratie van Elian op schema ligt en dat synergievoordelen mogelijk eerder dan verwacht kunnen worden gerealiseerd.

Berenberg noemde de financiële doelstellingen van Intertrust voor dit jaar nog conservatief en de analisten zijn ervan overtuigd dat het nieuwe bestuur op zijn minst de doelstellingen kan behalen. De marktvorsers voorzien een bescheiden autonome groei in de komende jaren en aantrekkelijke rendementen.

Ondanks dit "aantrekkelijke profiel", blijft Intertrust verreweg het goedkoopste aandeel dat Berenberg volgt. "Dit is niet terecht en [als gevolg] handhaven we een koopadvies met een verhoogd koersdoel van 21,00 euro.

Het aandeel Intertrust sloot maandag 1,5 procent hoger op 17,22 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Piloten Transavia staken maandag

Poging om impasse over cao te doorbreken.

27 minuten geleden - Lees verder

Nodige bedrijfscijfers op de rol

Week start maandag rustig met Wall Street dicht.

7 uren geleden - Lees verder

BlackRock vergroot belang in Gemalto nipt

Stemrecht ruim boven meldingsgrens.

8 uren geleden - Lees verder

Norges Bank vergroot belang in Euronext fractioneel

Kapitaalbelang op meldingsgrens.

8 uren geleden - Lees verder

Syquant vergroot belang in Refresco

Belang van meer dan vijf procent in bottelaar.

9 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
INTERTRUST toevoegen aan uw watchlist 17,53 2,04% 0,35 17,43