Resultaten GoPro vallen tegen

Redactie ABM Financial News - 1 februari 2018, 23:06

Concern wil in tweede halfjaar nieuwe modellen lanceren.

(ABM FN-Dow Jones) De resultaten van GoPro in het afgelopen vierde kwartaal voldeden niet aan de verwachtingen. Dit bleek donderdag nabeurs uit de resultaten van de fabrikant van compacte videocamera's.

De omzet in de laatste drie maanden van het jaar steeg naar 334,8 miljard dollar, maar onder aan de streep werd een verlies geleden van 0,30 dollar per aandeel. Analisten hadden een omzet ingeraamd van 368 miljoen dollar en een veel kleiner nettoverlies van 0,06 dollar per aandeel. 

CEO Nicholas Woodman bleef echter positief en zei dat in het kwartaal duidelijk was geworden dat er voldoende vraag is naar de compacte actiecamera's van het bedrijf 'tegen de juiste prijs'. GoPro verlaagde de verkoopprijzen in het kwartaal voor zijn producten, waarna de verkopen stegen. 

De topman zet nu in op de lancering van nieuwe modellen in de tweede helft van het jaar. Deze videocamera's moeten meer geld opleveren. 

In de handel nabeurs daalde het aandeel 3,5 procent. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Galapagos komt met studieresultaten voor eczeem

Nieuwe resultaten gepresenteerd in San Diego.

4 uren geleden - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Meerderheid fondsen hoger.

Gisteren - Lees verder

Wall Street blijft dicht bij huis

Dow op weekbasis ruim 4 procent hoger.

Gisteren - Lees verder

Wall Street worstelend richting slotbel

Dow op weekbasis ruim 4 procent hoger.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs stijgt door

Op weekbasis zo'n 4 procent hoger.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.