Geen beursgang voor Airbnb dit jaar

Redactie ABM Financial News - 1 februari 2018, 21:38

CFO treedt terug.

(ABM FN-Dow Jones) Airbnb zei donderdag dit jaar niet naar de beurs te gaan en maakte ook bekend dat CFO Laurence Tosi opstapt. 

Volgens het online verhuurplatform voor woonruimte zal een beursgang niet eerder dan in 2019 plaatsvinden. De onderneming werd bij de laatste financieringsronde gewaardeerd op 31 miljard dollar en als de beursgang uiteindelijk doorgaat dan zal dit een van de grootste zijn voor een technologiebedrijf in de recente geschiedenis. 

The Wall Street Journal schreef op basis van anonieme bronnen dat CFO Tosi en CEO Brian Chesky van mening verschilden over wanneer een beursgang plaats zou moeten vinden. Chesky, mede-oprichter van Airbnb, zou voorstander zijn van een langere tijdlijn voordat het bedrijf een beursnotering krijgt. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: Wolters Kluwer floreert op rood Damrak

Wachten op Fed notulen.

46 minuten geleden - Lees verder

Boskalis ontvangt opdracht Singapore

Contractwaarde voor Boskalis circa 300 miljoen euro.

1 uur geleden - Lees verder

Fugro gaat onderzoek uitvoeren in Chinese Zee

Contractwaarde circa 40 miljoen dollar.

1 uur geleden - Lees verder

Update: ASR verhoogt dividend flink

Solvabiliteit grofweg stabiel op 196 procent.

1 uur geleden - Lees verder

Britse werkloosheid licht gestegen

Op jaarbasis sprake van daling.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.