Vertrouwen Amerikaanse mkb ongekend hoog

Redactie ABM Financial News - 9 januari 2018, 12:26

In december wel afname gemeten.

(ABM FN) Het vertrouwen onder Amerikaanse ondernemers in het midden- en kleinbedrijf is in december gedaald, maar desondanks was 2017 het beste jaar in de geschiedenis. Dit bleek dinsdag uit cijfers van de National Federation of Independent Business (NFIB).

De vertrouwensindex daalde van 107,5 naar 104,9. Daarmee noteerde de index wel nipt boven het gemiddelde voor heel 2017 van 104,8. Volgens NFIB was 2017 het sterkste jaar ooit. Het vorige record stond op 104,6 in 2004.

"Met een enorme belastingverlaging dit jaar, vergezeld door een significante afname van de regeldruk, verwachten we een erg sterke groei, miljoenen extra banen, en hogere lonen voor Amerikanen", aldus CEO Juanita Duggan van NFIB in een toelichting.

NFIB houdt al 45 jaar de ontwikkeling van het vertrouwen in het mkb bij.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Bitcoin flink onder druk

Beleggers Binck somber gestemd over toekomst cryptomunt.

42 minuten geleden - Lees verder

BAM aan de slag met campus in Groningen

Geen financiele details.

1 uur geleden - Lees verder

Wall Street op weg naar hogere opening

Amerikaanse beurzen zetten groeitrend voort.

1 uur geleden - Lees verder

Zwaar verlies Citigroup ondanks licht hogere omzet

Eenmalige belastinglast drukt resultaten.

1 uur geleden - Lees verder

Bedrijvigheid rond New York groeit minder hard

Empire State index daalt naar 17,7.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.