Vertrouwen Amerikaanse mkb ongekend hoog

Redactie ABM Financial News - 9 januari 2018, 12:26

In december wel afname gemeten.

(ABM FN) Het vertrouwen onder Amerikaanse ondernemers in het midden- en kleinbedrijf is in december gedaald, maar desondanks was 2017 het beste jaar in de geschiedenis. Dit bleek dinsdag uit cijfers van de National Federation of Independent Business (NFIB).

De vertrouwensindex daalde van 107,5 naar 104,9. Daarmee noteerde de index wel nipt boven het gemiddelde voor heel 2017 van 104,8. Volgens NFIB was 2017 het sterkste jaar ooit. Het vorige record stond op 104,6 in 2004.

"Met een enorme belastingverlaging dit jaar, vergezeld door een significante afname van de regeldruk, verwachten we een erg sterke groei, miljoenen extra banen, en hogere lonen voor Amerikanen", aldus CEO Juanita Duggan van NFIB in een toelichting.

NFIB houdt al 45 jaar de ontwikkeling van het vertrouwen in het mkb bij.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Rentebesluit Fed prominent op beursagenda

Euronext verwelkomt vers bloed.

Gisteren - Lees verder

AXA verkleint belang in TKH fractioneel

Kapitaalbelang onder meldingsgrens.

17 maart 2018, 09:46 - Lees verder

Norges Bank verkleint belang in PostNL

Kapitaalbelang onder meldingsgrens.

17 maart 2018, 09:44 - Lees verder

Norges Bank vergroot belang in Philips Lighting

Kapitaalbelang teruggebracht tot boven meldingsgrens.

17 maart 2018, 09:41 - Lees verder

Boussard & Gavaudan vergroot belang in Gemalto

Kapitaalbelang groter dan 3 procent.

17 maart 2018, 09:39 - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.