Philips Lighting start samenwerking met Razer

Redactie ABM Financial News - 9 januari 2018, 07:25

Samenwerking richt zich op gamers.

(ABM FN-Dow Jones) Philips Lighting is een samenwerking gestart met het Amerikaanse bedrijf Razer voor de ontwikkeling van een gezamenlijk product voor gamers. Dit maakte het bedrijf uit Eindhoven maandag bekend op 's werelds grootste tech-evenement CES in Las Vegas, zonder financiële details vrij te geven.

Door de combinatie van het Philips Hue Entertainment API systeem en het Razer Chroma lighting ecosystem ontstaat er volgens Philips Lighting een nieuw niveau van entertainment voor gamers met speciale lichteffecten.

Het aandeel Philips Lighting sloot maandag vlak op 31,84 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Oud topman RoodMicrotec verkleint belang

Kapitaalbelang onder meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

BlackRock wijzigt belang in Wolters Kluwer licht

Kapitaalbelang fractioneel hoger.

Gisteren - Lees verder

BlackRock vergroot stemrecht in Gemalto

Stemrecht boven drie procent.

Gisteren - Lees verder

Shutdown VS in gang gezet

Te weinig steun voor tijdelijke verlenging.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Wisselend beeld.

19 januari 2018, 22:09 - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.