Update: BAM ontvangt twee Britse opdrachten

Redactie ABM Financial News - 8 januari 2018, 14:02

Gecombineerde contractwaarde meer dan 360 miljoen euro

(ABM FN-Dow Jones) BAM Nuttall, het Britse infrabedrijf van BAM Groep, heeft in een joint venture met Morgan Sindall twee opdrachten ontvangen voor de verbetering van snelwegen in het Verenigd Koninkrijk. Dit meldde het bouwbedrijf maandag.

De contractwaarde van de twee opdrachten bedraagt meer dan 360 miljoen euro. Een woordvoerder van BAM liet aan ABM Financial News weten dat de opbrengsten van de opdrachten tussen de joint venture partners gelijkwaardig worden verdeeld.

Het eerste project betreft de modernisering van een traject van vijftien kilometer tussen Warrington en Manchester. Dit project heeft een waarde van ruim 115 miljoen euro. Het project zal naar verwachting in het voorjaar van 2018 uitgevoerd worden.

Het tweede project betreft de verdubbeling van de snelweg tussen Portsmouth en Southampton. Dit project heeft een contractwaarde van circa 245 miljoen euro. De bouw start ook in het voorjaar van 2018.

Het aandeel BAM noteerde maandag op een groen Damrak 0,4 procent hoger op 3,99 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Oud topman RoodMicrotec verkleint belang

Kapitaalbelang onder meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

BlackRock wijzigt belang in Wolters Kluwer licht

Kapitaalbelang fractioneel hoger.

Gisteren - Lees verder

BlackRock vergroot stemrecht in Gemalto

Stemrecht boven drie procent.

Gisteren - Lees verder

Shutdown VS in gang gezet

Te weinig steun voor tijdelijke verlenging.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Wisselend beeld.

19 januari 2018, 22:09 - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
BAM GROE... toevoegen aan uw watchlist 3,89 0,78% 0,03 3,86