Kardan in gesprek met diverse partijen over verkoop Tahal

Redactie ABM Financial News - 8 januari 2018, 07:45

Nog geen zicht op concrete afronding.

(ABM FN-Dow Jones) Kardan is in verregaande gesprekken met diverse partijen, waaronder Fortissimo Fund, over de verkoop van dochtermaatschappij Tahal Group. Dit maakte de Israëlische investeringsmaatschappij met een notering op het Damrak maandag voorbeurs bekend, nadat hierover geruchten waren verschenen in de media. 

Kardan, dat eerder zelf ook al had aangegeven bezig te zijn met een verkoopproces, benadrukte maandag dat het nog onzeker is of het tot een deal zal komen en kon dan ook geen tijdlijn geven voor de verwachte afronding van de gesprekken. 

Mocht het tot een overeenkomst komen, dan zal Kardan naar eigen zeggen tijdig kunnen voldoen aan de aanstaande betalingen aan obligatiehouders of aan nieuwe afspraken die mogelijk worden gemaakt met deze obligatiehouders.  

Het aandeel Kardan sloot vrijdag 1,0 procent hoger op 0,18 euro. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursblik: vertrouwen Binck-beleggers flink omhoog

Altice blijft aandeel om te mijden.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

RELX de sterkste stijger.

12 januari 2018, 22:10 - Lees verder

Wall Street hoger gesloten

Inflatie conform de verwachting.

12 januari 2018, 22:06 - Lees verder

Wall Street richting hoger slot

Inflatie conform de verwachting.

12 januari 2018, 21:25 - Lees verder

Olieprijs toch weer hoger gesloten

Amerika houdt Iran-deal intact.

12 januari 2018, 20:40 - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
KARDAN toevoegen aan uw watchlist 0,18 -10,00% -0,02 0,20