Beursblik: Morgan Stanley verhoogt koersdoel Wolters Kluwer

Redactie ABM Financial News - 8 januari 2018, 11:04

Koersdoel naar 50,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley heeft maandag het koersdoel voor Wolters Kluwer verhoogd van 41,10 naar 50,00 euro met een ongewijzigd Overwogen advies.

Wolters Kluwer heeft volgens de analisten een goed vierde kwartaal achter de rug. Naar verwachting van de marktvorsers sluit het bedrijf 2017 af met een autonome omzetgroei van 3 procent. Daarbij mikt Morgan Stanley op een EBITA-marge van 22,5 tot 23 procent en een vrije kasstroom van 675 miljoen tot 725 miljoen euro. Dat is aan de bovenkant van de door Wolters Kluwer afgegeven guidance. De marktvorsers rekenen er op dat het databedrijf ook voor 2018 onderliggend een "robuuste" guidance zal afgeven en mikken bovendien op een verhoging van het aandeleninkoopprogramma naar 400 miljoen euro. Verder zal Wolters Kluwer volgens Morgan Stanley profiteren van de Amerikaanse belastingverlagingen en flink lagere rentekosten na het herfinancieren van de schulden.

Bij een koers van 50,00 euro noteert Wolters Kluwer volgens Morgan Stanley "tegen een bescheiden premie" ten opzichte van RELX. Dit weerspiegelt volgens de analisten dat Wolters Kluwer meer potentie heeft om de marge sterker te laten stijgen.

Op een groen Damrak won Wolters Kluwer maandag 0,1 procent op 44,61 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursblik: Credit Suisse zet verkoopadvies op ING

ABN AMRO blijft koopwaardig en koersdoel voor KBC omhoog.

21 minuten geleden - Lees verder

Kimberly-Clark gaat kosten besparen

Meer winst in vierde kwartaal.

38 minuten geleden - Lees verder

Omzetstijging voor Procter & Gamble

P&G rekent op meer winst per aandeel.

1 uur geleden - Lees verder

Enorme winststijging Verizon

Eenmalige posten stuwen winst in vierde kwartaal.

1 uur geleden - Lees verder

Ajax contracteert Deense verdediger

Contract met Kristensen loopt tot en met juni 2022.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
WOLTERS ... toevoegen aan uw watchlist 43,21 0,93% 0,40 42,81