BAM ontvangt twee Britse opdrachten

Redactie ABM Financial News - 8 januari 2018, 13:49

Gecombineerde contractwaarde meer dan 360 miljoen euro.

(ABM FN-Dow Jones) BAM Nuttall, het Britse infrabedrijf van BAM Groep, heeft in een joint venture met Morgan Sindall twee opdrachten ontvangen voor de verbetering van snelwegen in het Verenigd Koninkrijk. Dit meldde het bouwbedrijf maandag.

De contractwaarde van de twee opdrachten bedraagt meer dan 360 miljoen euro. 

Het eerste project betreft de modernisering van een traject van vijftien kilometer tussen Warrington en Manchester. Dit project heeft een waarde van ruim 115 miljoen euro. Het project zal naar verwachting in het voorjaar van 2018 uitgevoerd worden.

Het tweede project betreft de verdubbeling van de snelweg tussen Portsmouth en Southampton. Dit project heeft een contractwaarde van circa 245 miljoen euro. De bouw start ook in het voorjaar van 2018.

Het aandeel BAM noteerde maandag op een groen Damrak 0,4 procent hoger op 3,99 euro.


Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

TMG wil af van beursnotering

Verzoek ingediend.

42 minuten geleden - Lees verder

BASF wijst op flinke winststijging

Analistenverwachtingen ruimschoots overtroffen volgens chemiereus.

46 minuten geleden - Lees verder

Damrak sluit in het groen

Macrocijfers uit China en VS.

1 uur geleden - Lees verder

Amerikaanse olievoorraden omlaag

Benzinevoorraden hoger.

1 uur geleden - Lees verder

S&P negatiever over Kardan

Rating van ilCCC naar ilCC.

2 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
BAM GROE... toevoegen aan uw watchlist 3,86 -0,26% -0,01 3,87