BAM ontvangt twee Britse opdrachten

Redactie ABM Financial News - 8 januari 2018, 13:49

Gecombineerde contractwaarde meer dan 360 miljoen euro.

(ABM FN-Dow Jones) BAM Nuttall, het Britse infrabedrijf van BAM Groep, heeft in een joint venture met Morgan Sindall twee opdrachten ontvangen voor de verbetering van snelwegen in het Verenigd Koninkrijk. Dit meldde het bouwbedrijf maandag.

De contractwaarde van de twee opdrachten bedraagt meer dan 360 miljoen euro. 

Het eerste project betreft de modernisering van een traject van vijftien kilometer tussen Warrington en Manchester. Dit project heeft een waarde van ruim 115 miljoen euro. Het project zal naar verwachting in het voorjaar van 2018 uitgevoerd worden.

Het tweede project betreft de verdubbeling van de snelweg tussen Portsmouth en Southampton. Dit project heeft een contractwaarde van circa 245 miljoen euro. De bouw start ook in het voorjaar van 2018.

Het aandeel BAM noteerde maandag op een groen Damrak 0,4 procent hoger op 3,99 euro.


Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Alle fondsen lager.

2 uren geleden - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Stree

Alle fondsen lager.

2 uren geleden - Lees verder

Dreiging handelsoorlog houdt Wall Street nog steeds in greep

Stevige verliezen op weekbasis voor grote indexen.

2 uren geleden - Lees verder

Wall Street richting lager slot

Zorgen handelsoorlog houden aan.

2 uren geleden - Lees verder

Dreigende handelsoorlog houdt AEX in greep

Beursdebutanten nog niet overtuigend.

3 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
BAM GROE... toevoegen aan uw watchlist 3,74 -1,58% -0,06 3,80