Beursblik: ABN AMRO zet Boskalis op verkooplijst

Redactie ABM Financial News - 5 januari 2018, 08:14

Koersdoel wel licht omhoog.

(ABM FN-Dow Jones) ABN AMRO heeft het advies op Boskalis verlaagd van Houden naar Verkopen, maar verhoogde het koersdoel licht van 26,50 euro naar 27,00 euro. Dit bleek vrijdag uit een rapport van de bank.

Sinds september 2017 steeg het aandeel met 18 procent. Dit wordt volgens de analisten niet ondersteund door een vergelijkbare verbetering van de marktomstandigheden op de markten waarin Boskalis actief is.

Dientengevolge zijn de analisten van mening dat het aandeel te ver vooruit is gelopen en het voor beleggers tijd is om de winst te nemen, aangezien de resultaten over 2017 en de outlook voor 2018 waarschijnlijk niet positief zullen weten te verrassen. Het aandeel zal in de komende maanden naar verwachting van ABN AMO terugvallen richting de 27 euro.

De analisten verlaagden hun winstverwachting voor 2018 met 11 procent tot 1,22 euro per aandeel. De winstverwachtingen voor 2019 en 2020 werden met 15 procent en 10 procent verlaagd tot respectievelijk 1,43 euro per aandeel en 1,87 euro per aandeel.

Het aandeel Boskalis sloot donderdag op 32,24 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Europese beurzen hoger gesloten

Focus opnieuw op Washington.

14 minuten geleden - Lees verder

Altice in trek op groen Damrak

AEX op weekbasis vrijwel onveranderd.

49 minuten geleden - Lees verder

Beursagenda: macro-economisch

Focus op rentebesluit Fed.

2 uren geleden - Lees verder

Beursagenda: buitenlandse fondsen

Nog enkele bedrijfscijfers.

2 uren geleden - Lees verder

Beursagenda: Belgische bedrijven

Cijferseizoen grotendeels achter de rug

2 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
BOSKALIS... toevoegen aan uw watchlist 25,36 0,56% 0,14 25,22