Verkoop onderdeel Shell gaat niet door

Redactie ABM Financial News - 2 januari 2018, 12:27

Deal stamt uit 2016.

(ABM FN-Dow Jones) De overeenkomst uit september 2016 die Royal Dutch Shell sloot met Dansk Olieselskab voor de verkoop van Dansk Shell is geannuleerd. Dit maakte het Nederlands-Britse energiebedrijf dinsdag bekend. 

Dit betekent dat het onderdeel eigendom van Shell blijft. 

Het energiebedrijf laat weten dat het desinvesteringsprogramma op koers blijft liggen om dit jaar afgerond te worden. Shell wil in totaal voor 30 miljard dollar aan eigendommen verkopen. Inmiddels heeft het concern voor reeds 23 miljard dollar aan bezittingen verkocht, zijn er desinvesteringen voor een totaal van 2 miljard dollar aangekondigd en bevinden verkopen van onderdelen ter waarde 5 miljard dollar zich in een vergevorderd stadium. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursblik: Degroof Petercam verlaagt advies Aalberts

Koersdoel naar 38,00 euro.

7 minuten geleden - Lees verder

Beursblik: Britse renteverhoging vermoedelijk in mei

Tweede verhoging hangt volgens ING af van Brexit.

30 minuten geleden - Lees verder

Wall Street koerst af op lagere opening

Federal Reserve zorgt voor onzekerheid.

1 uur geleden - Lees verder

Steunaanvragen VS stijgen

Stijging is onverwacht.

1 uur geleden - Lees verder

Update: Bank of England laat rente ongemoeid

Rente blijft 0,5 procent.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
ROYAL DU... toevoegen aan uw watchlist 25,71 1,62% 0,41 25,30