Rabobank neemt voorziening op in Amerika

Redactie ABM Financial News - 2 januari 2018, 18:20

Voorziening van 310 miljoen euro.

(ABM FN-Dow Jones) Rabobank heeft in Amerika in het afgelopen kwartaal een voorziening van 310 miljoen euro opgenomen, vanwege een mogelijke schikking die de bank gaat treffen met het Amerikaanse ministerie van Justitie vanwege het overtreden van de zogenoemde Bank Secrecy Act. Dit maakte de Nederlandse bank dinsdagavond bekend. 

Volgens Rabobank zal de schikking waarschijnlijk ook een schuldbekentenis bevatten aangaande een eenmalige overtreding door voormalige medewerkers die vijf jaar lang informatie hebben achtergehouden voor een toezichthouder.  

De betreffende dochteronderneming, Rabobank National Association (RNA), wordt al sinds 2013 onderzocht. Rabobank zei te verwachten dat de onderzoeken in het lopende kwartaal tot een einde zullen komen. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Alle fondsen lager.

2 uren geleden - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Stree

Alle fondsen lager.

2 uren geleden - Lees verder

Dreiging handelsoorlog houdt Wall Street nog steeds in greep

Stevige verliezen op weekbasis voor grote indexen.

2 uren geleden - Lees verder

Wall Street richting lager slot

Zorgen handelsoorlog houden aan.

2 uren geleden - Lees verder

Dreigende handelsoorlog houdt AEX in greep

Beursdebutanten nog niet overtuigend.

3 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.