Tesco zag kwartaalomzet stijgen

Redactie ABM Financial News - 11 januari 2018, 08:51

Omzetstijging vooral in VK en Ierland.

(ABM FN-Dow Jones) Tesco heeft in het op 6 januari geëindigde derde kwartaal van het lopende gebroken boekjaar de omzet met 1,8 procent zien stijgen, waarbij de de identieke omzet in vergelijkbare winkels met 0,6 procent toenam. Dit maakte de Britse supermarktketen donderdag voorbeurs bekend.

De identieke omzetgroei werd met name bereikt dankzij gestegen verkopen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De omzetgroei in Centraal Europa was beperkt. In Azië was sprake van omzetkrimp van bijna 10, omdat Tesco daar verschillende activiteiten heeft beëindigd.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Rentebesluit Fed prominent op beursagenda

Euronext verwelkomt vers bloed.

Gisteren - Lees verder

AXA verkleint belang in TKH fractioneel

Kapitaalbelang onder meldingsgrens.

17 maart 2018, 09:46 - Lees verder

Norges Bank verkleint belang in PostNL

Kapitaalbelang onder meldingsgrens.

17 maart 2018, 09:44 - Lees verder

Norges Bank vergroot belang in Philips Lighting

Kapitaalbelang teruggebracht tot boven meldingsgrens.

17 maart 2018, 09:41 - Lees verder

Boussard & Gavaudan vergroot belang in Gemalto

Kapitaalbelang groter dan 3 procent.

17 maart 2018, 09:39 - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.