Tesco zag kwartaalomzet stijgen

Redactie ABM Financial News - 11 januari 2018, 08:51

Omzetstijging vooral in VK en Ierland.

(ABM FN-Dow Jones) Tesco heeft in het op 6 januari geëindigde derde kwartaal van het lopende gebroken boekjaar de omzet met 1,8 procent zien stijgen, waarbij de de identieke omzet in vergelijkbare winkels met 0,6 procent toenam. Dit maakte de Britse supermarktketen donderdag voorbeurs bekend.

De identieke omzetgroei werd met name bereikt dankzij gestegen verkopen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De omzetgroei in Centraal Europa was beperkt. In Azië was sprake van omzetkrimp van bijna 10, omdat Tesco daar verschillende activiteiten heeft beëindigd.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

TMG wil af van beursnotering

Verzoek ingediend.

24 minuten geleden - Lees verder

BASF wijst op flinke winststijging

Analistenverwachtingen ruimschoots overtroffen volgens chemiereus.

29 minuten geleden - Lees verder

Damrak sluit in het groen

Macrocijfers uit China en VS.

47 minuten geleden - Lees verder

Amerikaanse olievoorraden omlaag

Benzinevoorraden hoger.

1 uur geleden - Lees verder

S&P negatiever over Kardan

Rating van ilCCC naar ilCC.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.