Tesco zag kwartaalomzet stijgen

Redactie ABM Financial News - 11 januari 2018, 08:51

Omzetstijging vooral in VK en Ierland.

(ABM FN-Dow Jones) Tesco heeft in het op 6 januari geëindigde derde kwartaal van het lopende gebroken boekjaar de omzet met 1,8 procent zien stijgen, waarbij de de identieke omzet in vergelijkbare winkels met 0,6 procent toenam. Dit maakte de Britse supermarktketen donderdag voorbeurs bekend.

De identieke omzetgroei werd met name bereikt dankzij gestegen verkopen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De omzetgroei in Centraal Europa was beperkt. In Azië was sprake van omzetkrimp van bijna 10, omdat Tesco daar verschillende activiteiten heeft beëindigd.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Bitcoin flink onder druk

Beleggers Binck somber gestemd over toekomst cryptomunt.

38 minuten geleden - Lees verder

BAM aan de slag met campus in Groningen

Geen financiele details.

58 minuten geleden - Lees verder

Wall Street op weg naar hogere opening

Amerikaanse beurzen zetten groeitrend voort.

1 uur geleden - Lees verder

Zwaar verlies Citigroup ondanks licht hogere omzet

Eenmalige belastinglast drukt resultaten.

1 uur geleden - Lees verder

Bedrijvigheid rond New York groeit minder hard

Empire State index daalt naar 17,7.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.