Kardan kan obligatiehouders met verkoop Tahal niet terugbetalen

Redactie ABM Financial News - 11 januari 2018, 19:32

Israelische investeringsmaatschappij blijft onderhandelen over verkoop Tahal.

(ABM FN-Dow Jones) Kardan is niet in staat zijn om de verkoop van dochtermaatschappij Tahal Group te voltooien op een manier die de investeringsmaatschappij in staat stelt om de komende betalingen aan obligatiehouders te voldoen. Dit meldde de Israelische investeringsmaatschappij donderdag nabeurs.

Kardan moet in februari 2018 obligatiehouders een fors bedrag terugbetalen. Dat zou moeten gebeuren met de opbrengst die het genereert met de verkoop van Tahal. 

Op 8 januari meldde Kardan verregaande gesprekken te voeren met diverse partijen, waaronder Fortissimo Fund, over de verkoop van dochtermaatschappij Tahal Group. Het concern zei destijds dat mocht het tot een overeenkomst komen dat het bedrijf dan tijdig zou kunnen voldoen aan de aanstaande betalingen aan obligatiehouders of aan nieuwe afspraken die mogelijk worden gemaakt met deze obligatiehouders.  

Kardan meldde donderdag met verschillende partijen te blijven onderhandelen over de verkoop van Tahal. "Tegelijkertijd is het van plan om de obligatiehouders te benaderen om onder de gegeven omstandigheden te onderhandelen over een nieuwe schuldenregeling", aldus Kardan.

Het aandeel Kardan sloot donderdag op een rood Damrak 0,7 procent lager op 0,20 euro.


Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursagenda oogt overzichtelijk

Importtarieven VS kunnen mogelijk weer boventoon voeren.

Gisteren - Lees verder

Brussel blijft in gesprek met VS over importtarieven

Eurocommissaris rekent op vrijstelling.

Gisteren - Lees verder

Beursblik: vertrouwen Binck-beleggers daalt opnieuw

Ahold Delhaize meest kansrijk voor maart.

10 maart 2018, 12:30 - Lees verder

DM Equity Partners meldt belang in Dutch Star Companies One

Kapitaalbelang van bijna vier procent.

10 maart 2018, 09:23 - Lees verder

Goldman Sachs vergroot belang in Philips Lighting

Kapitaalbelang boven drie procent.

10 maart 2018, 09:20 - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
KARDAN toevoegen aan uw watchlist 0,15 -6,25% -0,01 0,16