VolkerWessels werkt mee aan bouw Britse campus

Redactie ABM Financial News - 10 januari 2018, 09:59

Bouwbedrijf neemt infrastructuur voor zijn rekening.

(ABM FN-Dow Jones) VolkerWessels gaat meewerken aan de bouw van een wetenschapscampus met hoofdkantoor in het Engelse district Harlow in het graafschap Essex. Dit maakte het bouwbedrijf woensdagochtend bekend.  

De opdrachtgever is de volksgezondheidsdienst Public Health England. De totale investering voor de campus bedraagt 452 miljoen euro. Hoeveel hiervan naar VolkerWessels gaat, maakte het concern niet bekend.  

VolkerWessels is na een aanbestedingsproject van anderhalf jaar verkozen om het werk aan de infrastructuur voor het terrein van de campus te verzorgen. Behalve VolkerWessels gaan ook de Kier Group en Wates Group aan de bouw van de campus werken.  

De bouw zal in 2019 van start gaan en de campus zal voor het eerst in gebruik worden genomen in 2021. 

Op een rode beurs steeg het aandeel VolkerWessels woensdag 0,6 procent op 24,10 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Oud topman RoodMicrotec verkleint belang

Kapitaalbelang onder meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

BlackRock wijzigt belang in Wolters Kluwer licht

Kapitaalbelang fractioneel hoger.

Gisteren - Lees verder

BlackRock vergroot stemrecht in Gemalto

Stemrecht boven drie procent.

Gisteren - Lees verder

Shutdown VS in gang gezet

Te weinig steun voor tijdelijke verlenging.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Wisselend beeld.

19 januari 2018, 22:09 - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.