Vastned vindt nieuwe huurder voor pand Rokin

Redactie ABM Financial News - 10 januari 2018, 16:31

Forever 21 zegt huur op.

(ABM FN-Dow Jones) Vastned heeft een nieuwe huurder gevonden voor zijn pand op het Rokin, waarin nu nog kledingwinkel Forever 21 zit. Dit bevestigde woordvoerster Anneke Hoijtink van Vastned woensdag tegenover ABM Financial News. 

Eerder deze week liet Forever 21 weten het pand van Vastned te zullen verlaten. Vastned bevestigt dat er al een nieuwe huurder is gevonden, waardoor het pand niet leeg komt te staan. Wie de nieuwe huurder wordt, wilde Vastned nog niet zeggen, maar woordvoerster Hoijtink kon wel melden dat het om een nieuwe 'fashion-winkel' gaat. 

Ook kon Hoijtink nog niet de exacte gevolgen van de contractbeëindiging uit de doeken doen. Volgens de woordvoerster moet hierover meer bekend worden bij publicatie van de jaarcijfers van Vastned halverwege februari. 

Het aandeel Vastned koerste woensdagmiddag 1,1 procent lager op 40,55 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Wall Street op weg naar vlakke opening

Beurzen geven niks prijs op records van maandag.

13 minuten geleden - Lees verder

Beursblik: Credit Suisse zet verkoopadvies op ING

ABN AMRO blijft koopwaardig en koersdoel voor KBC omhoog.

31 minuten geleden - Lees verder

Kimberly-Clark gaat kosten besparen

Meer winst in vierde kwartaal.

47 minuten geleden - Lees verder

Omzetstijging voor Procter & Gamble

P&G rekent op meer winst per aandeel.

1 uur geleden - Lees verder

Enorme winststijging Verizon

Eenmalige posten stuwen winst in vierde kwartaal.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
VASTNED ... toevoegen aan uw watchlist 40,80 0,74% 0,30 40,50