Beursblik: Societe Generale verhoogt koersdoel Altice

Redactie ABM Financial News - 10 januari 2018, 12:21

Aandeel blijft op verkooplijst.

(ABM FN-Dow Jones) Société Générale heeft woensdag het koersdoel voor Altice verhoogd van 6,00 naar 9,00 euro, bij handhaving van een verkoopadvies, en brengt het daarmee meer in lijn met de actuele koers.

De analisten van de Franse bank merkten daarbij op dat de afsplitsing van Altice USA slechts beperkt helpt bij het verlagen van de schuldratio van 5,5 naar 5,4, maar ook een kasstroom voor het Europese Altice wegneemt.

De marktvorsers zijn bang dat de verkoop van niet-kernactiviteiten onvoldoende zal zijn om de kabelaar te helpen zijn schuldenlast van 31 miljard euro te verminderen en voorzien verder zwakke prestaties in Frankrijk.

"Groei lijkt ver weg en de toelichting op de Franse activiteiten oogde ons zwak", merkten de analisten op in hun rapport over Altice.

Ze tekenden verder aan dat de aandeelhouders nog akkoord moeten gaan met de afsplitsing van Altice USA. Het Amerikaanse Altice krijgt van de Franse bank vooralsnog een koopadvies en een koersdoel van 26 dollar mee.

Op een rood Damrak noteerde het aandeel Altice woensdagmiddag 4,8 procent lager op 9,94 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Afschrijvingen drukken winst Schlumberger

Omzet gestegen in vierde kwartaal.

1 uur geleden - Lees verder

Unibail-Rodamco verkoopt twee winkelcentra aan Primonial Reim - media

Overname betreft circa 33.000 vierkante meter.

1 uur geleden - Lees verder

Futures wijzen op hogere opening Wall Street

Rumoer rond mogelijke shutdown zwelt aan.

1 uur geleden - Lees verder

Groene koersen op Europese beurzen

Aandacht voor mogelijke shutdown Amerikaanse overheid.

2 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
ALTICE toevoegen aan uw watchlist 9,00 0,56% 0,05 8,95