Philips neemt VitalHealth over

Redactie ABM Financial News - 8 december 2017, 08:17

Geen financiele details gemeld.

(ABM FN-Dow Jones) Philips heeft VitalHealth overgenomen, een aanbieder van cloudoplossingen voor het beheer van gezondheidszorg. Dit maakte het van origine Eindhovense bedrijf vrijdag voorbeurs bekend, zonder financiële details te noemen. 

VitalHealth biedt cloudoplossingen aan om persoonlijke zorg buiten ziekenhuizen te verbeteren. De producten van de onderneming worden volgens Philips gebruikt binnen meer dan honderd zorgnetwerken in diverse landen als de Verenigde Staten, India, China en Duitsland. VitalHealth werd opgericht in 2006 en heeft circa 200 werknemers. 

Het aandeel Philips sloot donderdag 0,6 procent hoger op 32,59 euro. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Oud topman RoodMicrotec verkleint belang

Kapitaalbelang onder meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

BlackRock wijzigt belang in Wolters Kluwer licht

Kapitaalbelang fractioneel hoger.

Gisteren - Lees verder

BlackRock vergroot stemrecht in Gemalto

Stemrecht boven drie procent.

Gisteren - Lees verder

Shutdown VS in gang gezet

Te weinig steun voor tijdelijke verlenging.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Wisselend beeld.

19 januari 2018, 22:09 - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
PHILIPS KON toevoegen aan uw watchlist 33,59 2,28% 0,75 32,84