Flink meer omzet voor Dell

Redactie ABM Financial News - 7 december 2017, 13:52

Operationele verlies beduidend teruggelopen.

(ABM FN-Dow Jones) Dell Technologies heeft in het derde kwartaal flink meer omzet geboekt, waardoor het verlies terugliep. Dit bleek donderdag uit cijfers van de computergigant, die niet langer beursgenoteerd is nadat oprichter Michael Dell het bedrijf enkele jaren geleden terugkocht.

De omzet steeg met 21 procent naar 19,6 miljard dollar en het operationele verlies daalde van 1,5 miljard naar 0,5 miljard dollar. De nettowinst uit voortgezette activiteiten leverde evenwel een winst op van 1,1 miljard dollar, 14 procent meer dan de krap 1 miljard dollar vorig jaar.

De operationele kasstroom lag afgelopen kwartaal op 1,6 miljard dollar.

Dell fuseerde vorig jaar met EMC.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Alleen Galapagos lager.

Gisteren - Lees verder

Wall Street sluit hoger

Vrees voor vierde renteverhoging afgenomen.

Gisteren - Lees verder

Wall Street op weg naar hoger slot

Vrees voor vierde renteverhoging afgenomen.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs sluit hoger

Stijging bouwt voort op daling voorraden.

Gisteren - Lees verder

Herstel hapert op Damrak

Op weekbasis bescheiden winst voor AEX.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.