Flink meer omzet voor Dell

Redactie ABM Financial News - 7 december 2017, 13:52

Operationele verlies beduidend teruggelopen.

(ABM FN-Dow Jones) Dell Technologies heeft in het derde kwartaal flink meer omzet geboekt, waardoor het verlies terugliep. Dit bleek donderdag uit cijfers van de computergigant, die niet langer beursgenoteerd is nadat oprichter Michael Dell het bedrijf enkele jaren geleden terugkocht.

De omzet steeg met 21 procent naar 19,6 miljard dollar en het operationele verlies daalde van 1,5 miljard naar 0,5 miljard dollar. De nettowinst uit voortgezette activiteiten leverde evenwel een winst op van 1,1 miljard dollar, 14 procent meer dan de krap 1 miljard dollar vorig jaar.

De operationele kasstroom lag afgelopen kwartaal op 1,6 miljard dollar.

Dell fuseerde vorig jaar met EMC.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursagenda: macro-economisch

Centrale banken domineren sentiment.

10 minuten geleden - Lees verder

Beursagenda: buitenlandse fondsen

Enkele resultaten op de rol.

11 minuten geleden - Lees verder

Beursagenda: Belgische bedrijven

Nauwelijks agendapunten.

12 minuten geleden - Lees verder

Beursagenda: Nederlandse bedrijven

Enkele Bava's op de rol.

12 minuten geleden - Lees verder

Wall Street richting licht hogere opening

Producentenprijzen conform verwachting gestegen.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.