RWC verkleint belang in AMG

Redactie ABM Financial News - 23 december 2017, 11:01

Zowel kapitaalbelang als stemrecht flink lager.

(ABM FN-Dow Jones) RWC European Focus Master heeft een kleiner belang in AMG Advanced Metallurgical Group gemeld. Dit bleek zaterdag uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 20 december 2017.

RWC meldde een kapitaalbelang van 2,92 procent met een dito stemrecht. 

Op 2 oktober 2017 dit jaar meldde RWC nog een kapitaalbelang van 4,35 procent met eenzelfde stemrecht.

Opvallend is dat de Autoriteit Financiële Markten op vrijdag 22 december nog een melding deed dat RWC op 20 december een belang van 7,26 procent in AMG hield. Deze melding is inmiddels echter uit het register van de toezichthouder verwijderd.

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Oud topman RoodMicrotec verkleint belang

Kapitaalbelang onder meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

BlackRock wijzigt belang in Wolters Kluwer licht

Kapitaalbelang fractioneel hoger.

Gisteren - Lees verder

BlackRock vergroot stemrecht in Gemalto

Stemrecht boven drie procent.

Gisteren - Lees verder

Shutdown VS in gang gezet

Te weinig steun voor tijdelijke verlenging.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Wisselend beeld.

19 januari 2018, 22:09 - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
ADVANCED... toevoegen aan uw watchlist 43,42 0,60% 0,26 43,16