Beursblik: Lucas Bols toont creativiteit met samenwerking Nuvo

Redactie ABM Financial News - 13 december 2017, 12:29

Management kan impact op eigen balans beperken.

(ABM FN-Dow Jones) Het management van Lucas Bols toont met de samenwerking met het likeurmerk Nuvo nogmaals zijn creativiteit. Dit meldde NIBC woensdag naar aanleiding van de bekendmaking door Lucas Bols een strategische samenwerking aan te gaan met London Group voor het likeurmerk Nuvo, waarbij de Nederlandse destillateur op termijn het merk ook kan kopen.

De analisten merkten daarbij op dat Lucas Bols, net als bij de overname van het merk Passoã, veel creativiteit aan de dag heeft gelegd door bij de transactie het beheer van het merk te kunnen overnemen, zonder dat dit een groot financieel beslag legt op de eigen balans.

De marktvorsers meldden verder vertrouwen te hebben in de beoordeling van het management van Lucas Bols over het potentieel van Nuvo en de mogelijkheid dit likeur in bars te introduceren, te beginnen in de Verenigde Staten en later ook in andere markten.

NIBC houdt op Lucas Bols Accumuleren als advies met een koersdoel van 22,30 euro. In een groene AScX-index noteerde het aandeel Lucas Bols vlak op 18,42 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Oud topman RoodMicrotec verkleint belang

Kapitaalbelang onder meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

BlackRock wijzigt belang in Wolters Kluwer licht

Kapitaalbelang fractioneel hoger.

Gisteren - Lees verder

BlackRock vergroot stemrecht in Gemalto

Stemrecht boven drie procent.

Gisteren - Lees verder

Shutdown VS in gang gezet

Te weinig steun voor tijdelijke verlenging.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Wisselend beeld.

19 januari 2018, 22:09 - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
LUCASBOLS toevoegen aan uw watchlist 18,60 1,36% 0,25 18,35