Boron verschuift belang in Lucas Bols

Redactie ABM Financial News - 18 november 2017, 09:06

Stichting Van Vlissingen meldt belang.

(ABM FN-Dow Jones) Boron Investments heeft het belang in Lucas Bols overgedragen aan Stichting John and Marine Van Vlissingen Foundation. Dit bleek zaterdag uit een tweetal meldingen in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 15 november 2017.

Boron meldde op 3 juli 2015 een kapitaalbelang van 5,01 procent met een dito stemrecht in de destillateur. Dit belang werd op 15 november dit jaar volledig afgemeld. Exact ditzelfde belang meldde Stiching John and Marine Van Vlissingen Foundation per 15 november aan.

Boron Investments is de beleggingsmaatschappij van investeerder John Fentener van Vlissingen. Stichting John and Marine Van Vlissingen Foundation heeft een filantropische doelstelling.

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Wall Street worstelend richting slotbel

Dow op weekbasis ruim 4 procent hoger.

26 minuten geleden - Lees verder

Olieprijs stijgt door

Op weekbasis zo'n 4 procent hoger.

56 minuten geleden - Lees verder

Damrak komt op adem

Op weekbasis aardige winst.

1 uur geleden - Lees verder

Uitgelicht: positieve resultaten zetten Arcadis hoger

Met name autonome omzetgroei stemt analisten positief.

1 uur geleden - Lees verder

Uitgelicht: rek bij DSM er nog niet uit

Kwartaalcijfers overtroffen verwachtingen.

2 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
LUCASBOLS toevoegen aan uw watchlist 18,50 2,49% 0,45 18,05