Groeiversnelling in Oeso landen

Redactie ABM Financial News - 5 oktober 2017, 12:45

Economie groeide 0,7 procent in tweede kwartaal.

(ABM FN-Dow Jones) De economieën van de landen die zijn aangesloten bij de Oeso zijn in het tweede kwartaal van dit jaar harder gegroeid dan in de voorgaande periode. Dit bleek donderdag uit voorlopige cijfers van de organisatie uit Parijs.

Het bruto binnenlands product van de Oeso landen steeg in het tweede kwartaal met 0,7 procent, ten opzichte van een groei van 0,5 procent in het eerste kwartaal. De particuliere bestedingen droegen geen 0,3 procentpunt bij aan de groei, zoals in het eerste kwartaal, maar 0,5 procentpunt, en de investeringen namen tegelijk toe van 0,2 naar 0,3 procentpunt.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursagenda: macro-economisch

Volle agenda met rentebesluit ECB in aantocht.

7 minuten geleden - Lees verder

Beursagenda: buitenlandse fondsen

Cijferseizoen in volle gang.

8 minuten geleden - Lees verder

Beursagenda: Belgische bedrijven

Eerste resultaten onderweg.

9 minuten geleden - Lees verder

Beursagenda: Nederlandse bedrijven

Eerste resultaten komen eraan.

11 minuten geleden - Lees verder

Update: groen licht Brussel voor fusie Qualcomm met NXP

NXP moet octrooien verkopen van EU-waakhond.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.