Groeiversnelling in Oeso landen

Redactie ABM Financial News - 5 oktober 2017, 12:45

Economie groeide 0,7 procent in tweede kwartaal.

(ABM FN-Dow Jones) De economieën van de landen die zijn aangesloten bij de Oeso zijn in het tweede kwartaal van dit jaar harder gegroeid dan in de voorgaande periode. Dit bleek donderdag uit voorlopige cijfers van de organisatie uit Parijs.

Het bruto binnenlands product van de Oeso landen steeg in het tweede kwartaal met 0,7 procent, ten opzichte van een groei van 0,5 procent in het eerste kwartaal. De particuliere bestedingen droegen geen 0,3 procentpunt bij aan de groei, zoals in het eerste kwartaal, maar 0,5 procentpunt, en de investeringen namen tegelijk toe van 0,2 naar 0,3 procentpunt.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Herstel Halliburton zet door

Winst en omzet omhoog in derde kwartaal.

7 minuten geleden - Lees verder

Licht hogere futures op Wall Street

Belastingplan en kwartaalcijfers slaan de trom.

16 minuten geleden - Lees verder

Meer winst voor Hasbro

Omzet speelgoedfabrikant ook hoger.

32 minuten geleden - Lees verder

Beursblik: bouw windparken voorlopig niet voorbij

Lagere stroomprijs zou rendement ondermijnen.

32 minuten geleden - Lees verder

Volatiliteit AEX omlaag

Volatiliteit Aegon stijgt het hardst.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.