Beursblik: Berenberg verhoogt koersdoel Philips

Redactie ABM Financial News - 5 oktober 2017, 07:33

Koersdoel naar 34,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft het koersdoel voor Philips verhoogd van 32,00 naar 34,00 euro met een ongewijzigd Houden advies. 

De analisten merkten op dat het aandeel Philips dit jaar beter presteerde dan de brede markt, waarbij vooral in september een koerssprong merkbaar was na optimisme in de markt dat Philips het groeitempo zal opvoeren in de tweede helft van het jaar. Ook dat het aandeel nu onder de noemer Healthcare valt in de MSCI index heeft de waardering van Philips goed gedaan, aldus de marktvorsers. 

Berenberg mikt op een "degelijk" derde kwartaal voor Philips, na een ietwat "glansloos" eerste halfjaar, waarbij ook het recent overgenomen Spectranetics voor het eerst zal bijdragen aan de resultaten. 

Wel wezen de analisten op de aanhoudende onzekerheden op het gebied van regelgeving. Zo werd de fabriek in Cleveland in augustus opnieuw geïnspecteerd door Amerikaanse autoriteiten. Philips is al bijna 10 maanden in gesprek met de toezichthouder over de fabriek, aldus Berenberg. Hoewel de analisten verwachten dat Philips overeenstemming zal bereiken met de autoriteiten, blijven zij terughoudend totdat er een definitieve beslissing is genomen. 

Het aandeel Philips sloot woensdag 0,3 procent lager op 35,79 euro.     

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Europese beurzen blijven dicht bij huis

Notulen ECB hinten op spoedige aankondiging afbouw QE.

2 uren geleden - Lees verder

Update: Damrak eindigt in het rood na notulen Fed

Vrees voor hogere rentes VS wurgt beurs.

2 uren geleden - Lees verder

Damrak eindigt in het rood na notulen Fed

Vrees voor hogere rentes VS wurgt beurs.

3 uren geleden - Lees verder

Amerikaanse olievoorraden dalen

Capaciteitsbenutting verder omlaag.

4 uren geleden - Lees verder

Beursagenda: macro-economisch

Agenda goed gevuld.

4 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
PHILIPS KON toevoegen aan uw watchlist 31,62 0,83% 0,26 31,36