Beursupdate: Damrak fractioneel lager geopend

Redactie ABM Financial News - 4 oktober 2017, 09:32

Gemalto gebeten hond.

(ABM FN-Dow Jones) De Amsterdamse beurs is woensdag fractioneel lager geopend. Kort na opening van de beurzen koerste de AEX op 542,14 punten. 

Onder de hoofdfondsen steeg RELX met 0,5 procent, terwijl Ahold Delhaize 0,4 procent won. Dinsdag verscheen een gerucht dat Ahold Delhaize aast op het Amerikaanse Kroger. Analisten denken dat het blijft bij een gerucht. 

Galapagos koerste eveneens 0,4 procent hoger. 

Gemalto moest de rode lantaarn dragen met een verlies van 1,0 procent. De Franse digitale beveiliger is een samenwerking gestart met Ledger voor de ontwikkeling van een veilige infrastructuur voor applicaties voor cryptomunten. 

Aegon verloor 0,8 procent. 

In de Midkap was het TomTom dat op bijval van beleggers kon rekenen. Het aandeel steeg met 0,7 procent, nadat het Franse Michelin de Nederlandse navigatiespecialist heeft geselecteerd als toeleverancier voor Michelin RoadConnect, een app voor vrachtwagenchauffeurs. Financiële details werden niet gemeld. Sligro Food Group won 0,3 procent. BAM Groep gaf juist 1,0 procent prijs en ook Fugro kon met een min van 0,9 procent niet in het groen komen. 

Onder de kleinere fondsen won ICT Group 1,1 procent, terwijl Probiodrug 1,6 procent lager koerste. Het lokaal genoteerde Esperite maakte een koersval van 9,1 procent en RoodMicrotec leverde 2,7 procent in.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Alle fondsen in het rood.

Gisteren - Lees verder

Wall Street eindigt lager

Winst verdampt na oplopen tienjaarsrente.

Gisteren - Lees verder

Wall Street hoger na Fed-notulen

Walmart verder omlaag.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs eindigt lager

Handelaren wachten op nieuwe voorraadcijfers.

Gisteren - Lees verder

Slechts enkele beleidsmakers bij de Fed vrezen oververhitting

Wall Street hoger na publicatie notulen

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
AEX INDEX toevoegen aan uw watchlist 533,95 0,19% 1,02 532,93
AMX INDEX toevoegen aan uw watchlist 819,75 0,50% 4,11 815,64
AScX INDEX toevoegen aan uw watchlist 1.090,59 -0,73% -8,02 1.098,61