Marc Overmars vervangt Edwin van der Sar bij Ajax

Redactie ABM Financial News - 2 oktober 2017, 22:41

Rolverdeling technisch hart aangepast

(ABM FN-Dow Jones) Marc Overmars vervangt Edwin van der Sar als voorzitter van het technisch hart van voetbalclub Ajax. Dit maakte de Amsterdamse club maandagavond bekend.

"In en rondom het technisch hart van Ajax zijn de afgelopen periode enkele wijzigingen doorgevoerd. De grootste verandering is dat algemeen directeur Edwin van der Sar heeft besloten geen voorzitter meer te zijn."

Overmars, directeur spelersbeleid, vormt samen met Dennis Bergkamp en Saïd Ouaali het technisch hart.

"Afgelopen zomer hebben wij bepaalde dingen kritisch tegen het licht gehouden. Bij Ajax is de opleiding van talenten van cruciaal belang, maar ook dat de spelers die wij opleiden doorgroeien en daadwerkelijk een kans krijgen en vaste waarde kunnen worden in onze A-selectie. We kunnen echter niet alles opvangen met spelers uit eigen jeugd, dus scouting en het aankoopbeleid zijn steeds belangrijker geworden. Waar veel andere clubs een technisch directeur hebben, blijven wij van mening dat een driemanschap zoals ons technisch hart is, waarbij alle disciplines vertegenwoordigd zijn, het beste is voor onze club. Waarbij ik als algemeen directeur natuurlijk eindverantwoordelijk blijf", zo liet Van der Sar in een toelichting op zijn besluit weten.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Licht hogere futures op Wall Street

Belastingplan en kwartaalcijfers slaan de trom.

11 minuten geleden - Lees verder

Meer winst voor Hasbro

Omzet speelgoedfabrikant ook hoger.

28 minuten geleden - Lees verder

Beursblik: bouw windparken voorlopig niet voorbij

Lagere stroomprijs zou rendement ondermijnen.

28 minuten geleden - Lees verder

Volatiliteit AEX omlaag

Volatiliteit Aegon stijgt het hardst.

1 uur geleden - Lees verder

Europese beurzen omhoog

Spaanse beurs omlaag.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
AJAX toevoegen aan uw watchlist 10,21 -0,39% -0,04 10,25