Beursupdate: Damrak is het kwartaal licht hoger van start gegaan

Redactie ABM Financial News - 2 oktober 2017, 09:15

Rustige start van nieuw kwartaal.

(ABM FN-Dow Jones) De Amsterdamse beurs is maandag zonder uitschieters hoger van start gegaan. Kort na de beursgong noteerde de AEX index 0,2 procent hoger op 538,02 punten, terwijl de Midkap eveneens 0,2 procent bijschreef.

Onder de hoofdfondsen ging de Franse kabelaar Altice aan kop met een winst van een procent. Altice USA en The Walt Disney Company sloten zondagavond een voorlopige overeenkomst om de zenders ESPN, ABC en andere Disney-kanalen beschikbaar te kunnen houden voor miljoenen abonnees in New York. Grootste daler was Aegon met een half procent. 

In de Midkap won TKH Group een procent na een advies- en koersdoelverhoging bij NIBC. Flithandelaar Flow Traders verloor juist krap een procent. Tabb Group data maakte vrijdag op Wall Street nog bekend dat het transactievolume in september op jaarbasis met 11 procent was afgenomen. Flow Traders moet het juist hebben van een hoge bewegelijkheid op de beurs met veel transacties.

Ook onder de kleinere fondsen bleven echte uitschieters achterwege, uitgezonderd Esperite dat ruim 26 procent verloor na de publicatie van de halfjaarcijfers, waaruit bleek dat de stamcelbank dieper in de rode cijfers is gedoken. Avantium en AMG wonnen een procent. Lucas Bols leverde een half procent in.


 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

ASML hoger, Aegon grootste verliezer.

Gisteren - Lees verder

Wall Street licht lager gesloten

Cijferseizoen losgebarsten.

Gisteren - Lees verder

Wall Street beweegt richting licht lager slot

Handelsdag in het teken van bedrijfsresultaten grote financials.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs lager gesloten

Amerikaanse voorraden ruwe olie vorige week gedaald.

Gisteren - Lees verder

Europese beurzen blijven dicht bij huis

DAX intradag boven 13.000 punten.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
AEX INDEX toevoegen aan uw watchlist 542,84 0,20% 1,08 541,76
AMX INDEX toevoegen aan uw watchlist 829,13 0,17% 1,40 827,73
AScX INDEX toevoegen aan uw watchlist 1.054,68 0,11% 1,21 1.053,47