Beursblik: NIBC zet TKH op kooplijst

Redactie ABM Financial News - 2 oktober 2017, 08:04

Koersdoel naar 64,75 euro.

(ABM FN-Dow Jones) NIBC heeft het advies voor TKH Group verhoogd van Houden naar Kopen en stelde het koersdoel opwaarts bij van 45,00 naar 64,75 euro. Dit bleek maandag uit een rapport van analist Martijn den Drijver.

De analist raakt steeds meer overtuigd dat de innovaties in de zeven groeisegmenten van TKH voor "substantiële" omzetgroei zullen zorgen met hoge marges. Eerder dacht Den Drijver nog dat TKH niet in alle segmenten succesvol zou zijn, maar met uitzondering van misschien Care, denkt de analist hier inmiddels anders over.

NIBC mikt voor TKH op een autonome omzetgroei van 16 procent tot 2020, waarbij de EBITA-marge zal oplopen tot zo'n 13 procent.

Daarnaast meent Den Drijver dat TKH over voldoende financiële ruimte beschikt om flink eigen aandelen in te kopen. De analist spreekt in zijn rapport over een bedrag van meer dan 250 miljoen euro in drie jaar tijd. Ook kan TKH er voor kiezen om een speciaal dividend uit te keren.

Het aandeel TKH Group sloot vrijdag 0,7 procent hoger op 54,96 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Oud topman RoodMicrotec verkleint belang

Kapitaalbelang onder meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

BlackRock wijzigt belang in Wolters Kluwer licht

Kapitaalbelang fractioneel hoger.

Gisteren - Lees verder

BlackRock vergroot stemrecht in Gemalto

Stemrecht boven drie procent.

Gisteren - Lees verder

Shutdown VS in gang gezet

Te weinig steun voor tijdelijke verlenging.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Wisselend beeld.

19 januari 2018, 22:09 - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
TKH GROUP toevoegen aan uw watchlist 55,05 0,64% 0,35 54,70