Aandeelhouders HeadFirst Source keuren alle voorstellen goed

Redactie ABM Financial News - 2 oktober 2017, 08:07

Jaarrekening vastgesteld.

(ABM FN-Dow Jones) De aandeelhouders van HeadFirst Source Group hebben afgelopen donderdag tijdens een bijzondere aandeelhoudersvergadering hun goedkeuring gegeven aan alle agendapunten. Dit maakte de arbeidsbemiddelaar en payroller maandag voorbeurs bekend.

Tijdens de bijeenkomst werd de verlate jaarrekening van 2016 vastgesteld. Tijdens de vergadering werd door de accountant geen toelichting gegeven op de redenen van de vertraging, die volgens het concern zelf is te wijten aan "de complexheid van de twee overnames die de vennootschap eind 2016 heeft gedaan".

Tot slot werd de raad van commissarissen gemachtigd om een nieuwe accountant te selecteren en te benoemen voor de controle van de jaarrekening, hoewel het door de vertraging van de jaarrekening 2017 niet mogelijk bleek om voor de bava tijdig een voorstel te doen.

Value8 heeft sinds 31 december een belang van 56 procent in HeadFirst Source Group. CEO Peter Paul de Vries van het investeringvehikel is tevens commissaris bij de arbeidsbemiddelaar. Tot op heden heeft Value8 over 2016 nog geen goedgekeurde jaarrekening kunnen overleggen.

Het aandeel HeadFirst Source Group sloot vrijdag op 2,65 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Weer drukke week in verschiet

Slot Wall Streeft geeft vertrouwen.

11 uren geleden - Lees verder

Beursblik: oplopende resultaten te verwachten bij Randstad

Margegroei zette door volgens analisten.

11 uren geleden - Lees verder

Beursblik: vertrouwen Binck-beleggers daalt

Altice blijft aandeel om te mijden.

Gisteren - Lees verder

Templeton verkleint belang SBM Offshore

Kapitaalbelang van net geen drie procent.

Gisteren - Lees verder

BlackRock verkleint belang RELX nipt

Kapitaalbelang van net geen vijf procent.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
SOURCE G... toevoegen aan uw watchlist 2,58 0,00% 0,00 2,58