Shell neemt aanbieder laaddiensten elektrische voertuigen over

Redactie ABM Financial News - 12 oktober 2017, 14:06

Geen financiele details.

(ABM FN-Dow Jones) Royal Dutch Shell heeft NewMotion overgenomen, een aanbieder van laaddiensten voor elektrische voertuigen. Dit maakte het energieconcern donderdag bekend zonder financiële details bekend te maken. 

NewMotion beheert ruim dertigduizend laadpunten voor bedrijven en particulieren in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Bovendien heeft de onderneming een netwerk van meer dan 50.000 publieke oplaadpunten in 25 Europese landen. 

"De aankondiging van vandaag is een eerste stap om ervoor te zorgen dat klanten in de komende decennia een reeks aan keuzemogelijkheden krijgen, omdat nieuwe technologieën bestaansrecht krijgen naast de traditionele transportbrandstoffen", zei vicepresident Matthew Tipper van het Shell onderdeel New Fuels.  

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Bestaande woningverkopen Amerika nemen af

Afname van 3,2 procent in januari.

11 minuten geleden - Lees verder

Amerikaanse inkoopmanagersindex omhoog - Markit

Industrie en diensten trekken aan.

31 minuten geleden - Lees verder

Broadcom verlaagt bod op Qualcomm

NXP bereid 3 dollar te compenseren.

1 uur geleden - Lees verder

Wall Street richting vrijwel vlakke opening

Fed-notulen krijgen aandacht.

1 uur geleden - Lees verder

Niek Hoek brengt overnamevehikel naar Damrak

IPO moet tenminste 50 miljoen euro opleveren.

2 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
ROYAL DU... toevoegen aan uw watchlist 25,70 -0,46% -0,12 25,82