Blokker verkoopt Intertoys aan Alteri Investors

Redactie ABM Financial News - 12 oktober 2017, 10:21

Verkoop betreft ook winkels van Bart Smit en Toys XL.

(ABM FN-Dow Jones) Blokker Holding heeft speelgoedketen Intertoys verkocht aan investeringsmaatschappij Alteri Investors. Dit maakte het niet beursgenoteerde familiebedrijf donderdagochtend bekend, zonder financiële details te verstrekken.

Alteri neemt de circa vijfhonderd speelgoedwinkels van Intertoys, Bart Smit en Toys XL in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland van Blokker Holding over. Blokker en Alteri verwachten de transactie voor eind november 2017 af te ronden, maar deze is nog wel onder voorbehoud van goedkeuring door de relevante mededingingsautoriteiten en in afwachting van het advies van de ondernemingsraad. 

De voorgenomen transactie is in lijn met de herziene strategie die op 16 mei 2017 door Blokker werd aangekondigd.  Het bedrijf maakte toen bekend zich volledig te gaan richten op de Blokkerwinkels in Nederland en België en de overige winkelbedrijven Xenos, Leen Bakker, Intertoys, Maxi Toys en Big Bazar te gaan verkopen. Marskramer gaat door als franchiseformule en groothandelsorganisatie, meldde Blokker toen.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Alle fondsen in het rood.

Gisteren - Lees verder

Wall Street eindigt lager

Winst verdampt na oplopen tienjaarsrente.

Gisteren - Lees verder

Wall Street hoger na Fed-notulen

Walmart verder omlaag.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs eindigt lager

Handelaren wachten op nieuwe voorraadcijfers.

Gisteren - Lees verder

Slechts enkele beleidsmakers bij de Fed vrezen oververhitting

Wall Street hoger na publicatie notulen

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.