Koersen luchtvaartmaatschappijen onderuit op uitbraak vogelgriep

Redactie ABM Financial News - 5 april 2013, 10:22

Chinese luchtvaartmaatschappijen hard getroffen door uitbraak vogelgriep in Shanghai.

Chinese luchtvaartmaatschappijen hebben op de beurs forse verliezen geleden vanwege de uitbraak van vogelgriep in het metropool Shanghai.Volgens het staatspersbureau Xinhua is bij duiven op een handelszone in Shanghai het dodelijke H7N9-virus gedetecteerd. Autoriteiten ruimen uit voorzorg al het gevogelte, hun uitwerpselen en besmet voedsel en nemen andere preventieve maatregelen in de zone.Vooralsnog zijn er in China 14 gevallen van besmetting met H7N9 vastgesteld, waarvan 6 in Shanghai, aldus Xinhua.In Hong Kong daalde de Hang Seng index vanochtend 2,7 procent. Air China kelderde 10 procent en China Southern Airlines leverde 8,5 procent in.

 

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursblik: RBC zet Randstad op kooplijst

Koersdoel naar 66,00 euro,

39 minuten geleden - Lees verder

Beursblik: InsingerGilissen verhoogt koersdoel Shell

Koersdoel naar 31,00 euro.

59 minuten geleden - Lees verder

Valuta: dollar houdt redelijk stand ondanks shutdown

Rabobank voorziet meer beweging voor de euro.

1 uur geleden - Lees verder

Beursblik: Barclays haalt Ahold Delhaize van kooplijst

Advies naar Gelijkgewogen.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
HANG SEN... toevoegen aan uw watchlist 32.393,41 0,43% 138,52 32.254,89